Новини Пловдив » България » Андрея споделяла, че се страхува. Двама задържани в Галиче за жестокото убийство
България Важно Крими

Андрея споделяла, че се страхува. Двама задържани в Галиче за жестокото убийство

18-годишна Андрея Руменова, която беше убита по изключително жесток начин в Галиче, често споделяла, че се страхува. Момичето обаче на никого не казало от какво.  Ученичката беше намерена с прерязано гърло в двора на бащината си къщата, в която живеела сама от няколко дни. Тялото е открито от неин братовчед.

По неофициална информация на Нова телевизия има двама задържани за жестокото убийство в Галиче. В момента се разпитват. Заподозрените са криминално проявени. Преди година те са пребили жестоко жител на Галиче с камъни.

Преди 3-4 дни момичето помолило съседката си – баба Илиана да поглежда към тях и да я пази, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както досега. Всичко обаче в къщата изглеждало нормално.

Снимка от фейсбук

„Ако бях видяла някаква светлина в двора, веднага щях да реагирам, защото знам, че живее сама“, разказа пред Нова телевизия баба Илиана.

„Беше добро и ученолюбиво дете. Просто съм потресен. Бащата е в Англия. Работи, за да прехранва семейството си. Брат й също е в чужбина“, разказа кметът на Галиче Страхил Стоянов.

Полицаите потърсили майката на момичето, която ги е напуснала преди години и  не е виждала дъщеря си. „Просто ми казаха да дойда, защото дъщеря ми е била изнасилена. Дори не можах да повярвам“, разказа майката Борислава Гешова.

Роднини и съселяни останаха часове на улицата, за да изчакат следствието и полицията да си свършат работата. Всички недоумяват кой и защо би посегнал на 18-годишната ученичка.
„Досега е имала само един приятел. Беше наистина кротко дете“, разказа лелята на детето – Гълъбина Руменова.

Според съседи в къщата на момичето е влязъл човек, който явно я познава добре и знае, че е сама. Местните хора се заканват с линч, ако се окаже, че убиецът е от селото. Криминалистите продължават работа по случая.

Още новини по темата

Приятелят на жестоко убитата Андрея в Галиче разпитан първи, бил футболист

Бащата на зверски убитата Андрея в Галиче бил на гурбет, майката имала друго семейство СНИМКИ

Жестоко убийство в Галиче: Откриха 18-годишната Андрея с прерязано гърло

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close