Quantcast
Новини Пловдив » България » Бащата на зверски убитата Андрея в Галиче бил на гурбет, майката имала друго семейство СНИМКИ
България Важно Крими

Бащата на зверски убитата Андрея в Галиче бил на гурбет, майката имала друго семейство СНИМКИ

Снимка от фейсбук

18-годишната Андрея, която беше открита с прерязано гърло в Галиче, е била истинска красавица. В своя профил в социалната мрежа тя е посочила, че е обвързана от 24 март 2016 г. Жертвата е родена на 16 август 2001 г., пише bulnews.bg.

Момичето е намерено тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилена, съобщава „24 часа“.

Бащата на момичето Асан Руменов е на гурбет в Англия, а след развод майката живее в Галиче с новия си съпруг. Момичето е учило в 11 клас в гимназията „Христо Ботев “ в селото.

Убитата била открита от неин роднина, който снощи около 1 часа е получил обаждане от Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като бил на безшумен режим и не го чул.

Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането и намерил трупа на момичето на двора. Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че момичето е мъртво.

След като баща й заминал за Англия, Андрея обикновено преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на баща й събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща.

От полбицията съобщиха, че сигналът за открито тяло на 18-годишно момиче е подаден тази сутрин, около 8.40 часа. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. В момента се извършва оглед на място.

По първоначални данни няма следи за проникване с взлом в къщата. По случая е образувано досъдебно производство. Предприети са оперативни действия под ръководството на прокуратура.

Още новини по темата

Жестоко убийство в Галиче: Откриха 18-годишната Андрея с прерязано гърло

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...