Quantcast
Новини Пловдив » България » Жестоко убийство в Галиче: Откриха 18-годишната Андрея с прерязано гърло
България Крими

Жестоко убийство в Галиче: Откриха 18-годишната Андрея с прерязано гърло

18-годишно момиче е убито в ромската махала на Галиче. То е намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее, съобщава Нова тв. Тялото е намерено тази сутрин. Бащата на момичето работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Трупът е бил открит от неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 18-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим.

Сутринта той решил да отиде до дома на момичето и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло. Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина, пише BulNews.

Спешните медици само установили, че  момичето е мъртво. В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца.

В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило. Всички са единодушни, че Андрея е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита. Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...