Quantcast
Новини Пловдив » България » Аксел, убиецът на Андреа: Първо я заклах, после я изнасилих
България Важно

Аксел, убиецът на Андреа: Първо я заклах, после я изнасилих

Първо я заклах, после я изнасилих. Това признание е направил Аксел Олеков, задържан за зверското убийство на 18-годишната Андреа Руменова в Галиче,
Аксел и брат му Десислав бяха арестувани вчера. Първоначално Олегов отричал, но в последствие признал за гнусното престъпление. Завел и криминалистите до мястото, на което е изхвърлил ножа, с който убил ученичката.
Аксел има 2 профила във фейсбук, хората вече му се заканват.

Убиецът е влязъл през прозореца на мазето в къщата на Андрея. Почукал е на вратата на антрето. Тогава тя е звъняла на братовчед си, но все пак му отворила. Вероятно са провели някакъв разговор с нападателя, след което той й се е нахвърлил.

Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая. В Галиче също хората са шокирани и още не могат да повярват какво е станало. В същото време стана ясно, че

Аксел Олеков, който направи самопризнания за жестокото убийство на Андрея от с. Галиче, е завършил само първи клас

От 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви. Според местните е агресивен, тъй като участвал в побои, предава БНТ. „Моят внук не е рецедивист. Нищо не знам. Родителите му са в чужбина. Оставили са го при мен, аз го гледам“, заяви дядото на Аксел Олег Красимиров. От думите му стана ясно още, че Аксел живее в къщата на родителите си, но всеки ден ходи да обядва при него. „Никакви отношения не е имал с Андрея. Смятаме, че е невинен, защото е нереално това, което говорят“, каза още Олег Красимиров.

Още по темата

Това е Аксел, който изнасили и закла красивата Андреа

Пробив тази нощ: Младеж призна, че е заклал Андреа

Андрея споделяла, че се страхува. Двама задържани в Галиче за жестокото убийство

Бащата на зверски убитата Андрея в Галиче бил на гурбет, майката имала друго семейство СНИМКИ

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...