Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Версии: Емил звъннал в „Каспела“ от любовна мъка по медсестра
Карлово Крими Пловдив Регион сопот

Версии: Емил звъннал в „Каспела“ от любовна мъка по медсестра

ПловдивПрес

Телефонният терорист Емил Маринов си падал по засукана медсестра в университетската болница „Каспела“, но от известно време не я виждал по време на хемодиализата, защото жената се падала в друга смяна. Това научи ПловдивПрес от медицинските кръгове в здравното заведение.

Както ПловивПрес вече писа, завчера 49-годишният мъж от Сопот вдигна на крак пловдивската болница, като предупреди, че в избено помещение има заложена бомба, сочи разследването на полицията. При евакуацията се наложи да бъдат изведени спешно и току-що оперирани пациенти, а това създаде опасност за здравето и живота им.

Емил Маринов бил сред симпатичните пациенти, винаги намирал повод да се пошегува с персонала, но също така си падал по нежната част и често сестрите се изчервявали от двусмислените му закачки. Особено си падал по една от сестрите, но тя останала хладна.

От началото на годината в болницата променили графика за процедурите по хемодиализа и Емил не виждал симпатичната сестра. Това много го изнервило и вероятно това го е подтикнало да направи белята с бомбата в избата, предполагат медици.

Според друга версия, Маринов се ядосал на болницата, че му променили графика за диализата и така пропускал важни залагания. В Сопот бил известен със страстта си по хазарта, висял по пункответе на „Еврофутбол“.

Освен това Емил бил с психическо заболяване, диагностициран бил с „олигофрения“, имал и решение за ТЕЛК. Поради заболяванията си живеел с родителите си, но те не одобрявали неговата мания по залаганията. Мечтата му била да удари голяма печалба от хазарт и да заживее самостоятелно. /ПловдивПрес

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...