Quantcast
Новини Пловдив » Спорт Важно » (СНИМКИ) Тервел Пулев спипан в гореща изневяра, кръшка с пловдивчанка
Спорт Спорт Важно Суматоха

(СНИМКИ) Тервел Пулев спипан в гореща изневяра, кръшка с пловдивчанка

Правещият се до днес в публичното пространство на примерен съпруг с 2 деца Тервел Пулев се оказа в окото на нечуван сексскандал. За капак – доказателствата, че топ боксьорът изневерява на жена си – волейболистката Диана Ненова, са неопровержими.

Рогоносецът – пловдивчанинът Боньо Робовски, направи достояние скандални чатове между Тервел и жена си, която е на 37 години. Малката Кобра и шавливата съпруга на Боньо се запознали по време на боксовата главечер миналия месец в Пловдив.

Искрата между двамата пламнала след селфи, а оттогава събитията се развили мълниеносно. Палавата красавица хич не се притеснява, че слага рога на Робовски, който също е бивш боксьор, а пък Тервел се обяснява в любов на новата си тръпка като ученичка, повтаряйки постоянно, че я обича и засипвайки я с мили емотикони.

Гневният Боньо Робовски не остава длъжен и разкрива не само пикантните чатове между прелюбодейците. Той вади на светло и това, че жена му е подала жалба срещу него за домашно насилие, а часове по-късно се хвърлила в кревата му и дори забременяла, което наложило аборт.

„Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш – коя жена пуска жалба да те затворят 24 ч за домашно насилие и на следващия ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум“, пише рогоносецът.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...