Quantcast
Новини Пловдив » Свят » Българинът, който вилня с мачете в Истанбул, имал богато криминално минало
Свят

Българинът, който вилня с мачете в Истанбул, имал богато криминално минало

Милен Бахчеванов

Българинът Милен Бахчеванов, който вилня с мачете в ресторант в Истанбул и бе убит, е имал богато криминално минало. 32-годишният българин има няколко криминални регистрации – за хулиганство, кражби и грабежи.

Както вече стана ясно мъжът нахлу в ресторант в турския мегаполис, въоръжен с мачете, опита да вземе заложник, барикадира се, рани охранител и бе прострелян смъртоносно, съобщи агенция DHA.

Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ е осъществила контакт по полицейските информационни канали, съобщават от пресцентъра на МВР. Повод е инцидент в Истанбул, при който български гражданин е прострелян смъртоносно при акция на местната полиция, след като нахлул с мачете и предизвикал безредици в заведение в града снощи.

Действието се развило около 23.30 часа в ресторант, намиращ се на ул. „Шехит Камил Балкан“ в кв. „Байрампаша“ – Истанбул.

Задграничният представител на МВР има готовност да окаже съдействие на разследването, ако такова бъде поискано. До момента в Генералното ни консулство в Истанбул не е получена официална информация от властите.

Генералното ни консулство работи по случая като са предприети действия по установяване на допълнителни данни. Инициирани са проверки и е отправено официално запитване до турските власти, от които се очаква получаване на подробна информация.

Още новини по темата

Екшън в Истанбул: Българин с мачете вилня в ресторант, убиха го с 20 куршума

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...