Quantcast
Новини Пловдив » България » Откраднатите 400 000 лв. в Кърджали били на местен хотелиер, още няма задържани
България Регион

Откраднатите 400 000 лв. в Кърджали били на местен хотелиер, още няма задържани

Снимка: 24rodopi.com

Откраднатите 400 000 лв. от апартамент в Кърджали са на местен хотелиер. Разследващите работят по всички възможни версии, все още няма задържан за обира на крупната сума.

Един от заможните кърджалийци е установил, че парите ги няма на 16 януари и алармирал полиция и прокуратура. Той е собственик на един от най-оборотните хотели в Източните Родопи, който е на брега на яз. „Кърджали“. Занимава се и със строителен бизнес. Участва в няколко дружества. В свободното си време се занимава с екстремни спортове, печелел е награди, съобщи 24rodopi.com.

Районна прокуратура в Кърджали образува досъдебно производство за това, че в периода от 11 до 16 януари 2020 г., в Кърджали, е извършена кражба на парична сума в размер на 400 000 лева, от апартамент в жилищна кооперация.

В хода на разследването е установено, че собствениците на жилището са отсъствали от дома си няколко дни, като преди заминаването си те заключили входната врата. При завръщането им в апартамента са установили кражбата на парите. От жилището не липсват други вещи или документи, допълниха от прокуратурата.

Още новини по темата

Задигнаха 400 000 лева от апартамент в Кърджали

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...