Новини Пловдив » Суматоха » Печалби или любов? Какво ви носи 2020-а според вашето лично число
Суматоха хороскоп

Печалби или любов? Какво ви носи 2020-а според вашето лично число

Започнахме новата 2020-а година с очакване за по-добро, оставяйки проблемите в изминалите 12 месеца. Каква ще бъде тя за вас според личното ви число? Ако не знаете кое е вашето, ето как може да го изчислите. Трябва да съберете цифрите на датата, месеца и годината ви на раждане. Продължете да събирате, докато получите едноцифрено число.

Например, ако сте родени на 3.10.1985 г., вземете лист хартия и съберете 3+ 1+0+1+9+8+5=27. Сега съберете 2+7. Ще получите общ сбор 9, което е и вашето лично число. Какво ви очаква според него, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Ако вашето лично число е 1, то през 2020 година ще можете да поставите началото на нови проекти. Много е важно да се съсредоточите върху целите си и да бъдете постоянни в желанията си. Годината е подходяща за надграждане на уменията ви, чрез разнообразни курсове, също така и за промяна в начина на хранене, изключване на вредните навици. Добре е да се адаптирате към промените, за да направите живота си по-успешен и вълнуващ.

Лично число 2

Постоянство, сътрудничество и личностно израстване. Ще се движите според вашите инстинкти и чувства, а не според логиката. Това ще доведе до повече хармония, стабилност и спокойствие. Що се отнася до семейството и романтиката, очаквайте промени. Те ще са в положителна посока.

Ще проявите сериозност и отдаденост към взаимоотношенията ви. Възможно е да станете по-споделящи с другите, а в замяна да не очаквате нищо. През 2020-а е добре да не се захващате с неща, с които не сте сигурни, че ще се справите. Ако търсите любов, ще имате възможността да я намерите, но е важно да следвате събитията.

Лично число 3

За вас новата 2020 година ще бъде изпълнена с ентусиазъм, творчески растеж и подобрение в социалните контакти. Няма да ви липсва енергия да постигнете желаното. Ентусиазмът ви ще ви помогне да се насладите на живота пълноценно.

Внимавайте забавленията да не отделят вниманието ви от истински важните неща. Вие също ще бъдете изправени пред промени. Начинът, по който преминавате през тях, ще се отрази на това колко добра ще бъде годината ви. Ще имате много възможности да докажете своите таланти, както и да израснете духовно.

Лично число 4

Това ще бъде една година на дисциплина, старание и израстване. След всички забавления през изминалите месеци, е време да погледнете сериозно на нещата в живота ви. Ако искате да постигнете целите си ще ви е нужна много дисциплина. Успехи ще имате, но те ще се случат с цената на много труд. Правете си реалистични планове и добре подготвяйте проектите си. Дори и да има трудности на пътя ви, бъдете упорити. Докато се фокусирате върху постиженията си, не забравяйте да се грижите добре за здравето си. Спортувайте редовно и се хранете здравословно.

Лично число 5

Ако вашето лично число е 5, то 2020-а ще бъде за вас период на големи трансформации и повече свобода. През тази година голяма част от ограниченията от предходната година ще бъдат премахнати. Чувствайте се свободни да изразите себе си, да живеете така, както ви се иска.

Промените, които ви очакват няма да бъдат само в една сфера на живота. Някои ще са предвидими, докато други – изненадващи. Ще имате възможността да разширите своите хоризонти, да пътувате, да придобивате нови познания.

Лично число 6

В живота ви през 2020 година ще има повече хора. Ще настъпят промени в социалните ви контакти и ще постигнете социален напредък, но само ако правилно избирате с кого и как да комуникирате. Числото 6 носи много социални задължения. Това означава, че по-вероятно е другите да зависят от вас. Вниманието ви може да е фокусирано повече върху чуждите нужди и по-малко върху собствените ви. Но трябва да знаете, че 2020-а ще бъде година на любов и романтика. Може да създадете сериозна връзка или да сключите дори брак. Също така има вероятност да закупите нов дом или да направите промени в настоящия.

Лично число 7

Ако досега сте живели и действали на бързи обороти, време е за размисли. Помислете за предишните си постижения, за неуспехите си, за положените усилия. Време е да си починете от стреса.

Числото 7 е силно духовно число, което носи и късмет. Отделете повече време за себе си. Възползвайте се от 2020-а и всички положителни неща, които идват с нея. Имате добри възможности да планирате бъдещето, да направите необходимите анализи.

Може да използвате следващите 12 месеца, за да подобрите знанията си, да посещавате разнообразни курсове, да се преоткриете чрез хобита. През 2020-а ще можете да организирате живота си към по-добро във всички сфери.

Лично число 8

Ако това е вашето лично число, очаква ви една година на постижения и награди. Новата 2020-а ще ви вдъхнови да вземете важни решения в живота си. Това е моментът, в който трябва да предприемете действия по всичко, което сте планирали внимателно и акцентът е върху постигането на вашите цели.

Последните месеци за вас не са били особено леки, имало е напрежение. Е, време е за почивка от всичко това. Но това не означава, че няма да работите усилено, но ще постигнете успехи и печалби. Ще може да подобрите финансовото си състояние. Вашата сила ще достигне висоти.

Лично число 9

Ако искате да направите някакви структурни промени ще имате тази възможност. Изминалата 2019-а мина по-леко за вас и успяхте да се похвалите с някои успехи. Новата 2020-а е подходяща да промените това, което не работи, за формулиране на нови идеи. Бъдете внимателни с финансите. За някои от вас любовта може да е във въздуха.

Като цяло, през новата година ще имате възможността да поемете по два основни пътя. Хубаво е да се опитате да помагате на другите, когато ви се отдаде възможност. Доброто ще се върне към вас. Ако през последните месеци животът ви не е вървял както ви се иска, ще можете да промените това. Време е за ново начало.

Източник: az-jenata.bg

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Съгласни ли сте с идеята на кмета Здравко Димитров да тегли до 120 млн. лева заем?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!