Новини Пловдив » България » Андрей Райчев: Има нова ситуация, Гешев стои централно в държавата
България

Андрей Райчев: Има нова ситуация, Гешев стои централно в държавата

В страната има нова обстановка от появата на Гешев. Той действа реално от месец и половина и вече стои централно в държавата. Силните независими хора в момента са Борисов, Радев и Гешев.  Докато го избираха, повечето българи бяха убедени, че това е борба между вече съществуващи сили и никой не мислеше, че ще е нещо ново. Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV социологът Андрей Райчев.

„В момента Гешев е в първата роля на Борисов – отмъстител. После Борисов стана строител и накрая международник, което беше най-успешната му роля досега. Гешев играе ролята на сила и се надява това да е подкрепено морално от народа, обясни Андрей Райчев.

„Гешев взе инициативата. Ако ми кажете, че политиците вече не ги е страх от Гешев, бъркате. С удара по Божков главният прокурор удари най-силната бизнес империя в България и я събори. Това не е говорене, а е реално действие. Комично е, че се коментира, че целта е да се даде лотарията на някой, защото чрез промените в Закона за хазарта това няма как да се случи, посочи политическият анализатор.

Той коментира и разпореждането на главния прокурор Иван Гешев ДАНС да направи пълна проверка на целия приватизационен процес. „Много отдавна преходът свърши. Смени се строят, България стана член на Европейския съюз и НАТО. Българинът никога няма да се съгласи, че преходът е справедлив, затова ревизията ще срещне симпатиите на хората, отбеляза Андрей Райчев.

 

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!