Новини Пловдив » Общество » Богомил Грозев: Имам сърце за Пловдив, разбрах смисъла на думата „айляк“
Общество Пловдив

Богомил Грозев: Имам сърце за Пловдив, разбрах смисъла на думата „айляк“

„Имам сърце за Пловдив, той ме плени като уникално магнетично място. Разбрах смисъла на думата „айляк“. Познавам кмета, той има воля да промени нещата. Искам хората да говорят за Стария град. Не ми е писнало от журналистиката, но приех едно ново предизвикателство“, така журналистът Богомил Грозев обясни избора си да напусне Нова тв и да стане директор на общински институт „Старинен Пловдив“. „Искам Старият град да се превърне в най-оживеното място на Пловдив. Така че, когато софиянци станат в събота сутрин и си зададат въпроса „какво ще правим днес”, да си кажат: „до Пловдив е само час и половина, хайде да ходим в Стария град”, каза още Грозев при представянето си на екипа.

Той помоли да му бъде даден кредит на доверие, за да навлезе в новото поприще, преди да обяви конкретната си стратегия за развитието на Стария град.  Заяви обаче, че няма да има промени в екипа. „Те са невероятни специалисти. Имам страхотни колеги като Елена Кантарева, Рая Маринова и Мая Мартинова. Не предвиждам никакви промени”, обясни Грозев.

„Знаете, че обичам много Стария град. Той е в сърцето ми. С Богомил се познаваме отдавна и намерихме много общи теми. Казах му да си помисли и му благодаря, че прие поканата и предприе тази крачка в живота си. Той носи Стария град в сърцето си и съм сигурен, че ще се справи. Желая на вас и на него успех и в най-скоро време за станем свидетели на първите резултати. Насреща съм. Ще помагам с каквото мога. Старият град е в сърцето ми “, каза на свой ред кметът Здравко Димитров.

 

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!