Новини Пловдив » Суматоха » Голям късмет за три зодии по време на Ретроградния Меркурий
Суматоха хороскоп

Голям късмет за три зодии по време на Ретроградния Меркурий

Ретроградният Меркурий е тук и обкиновено предизвиква хаос в живота на хората. Периодът е напрегнат, пълен с изненади, обрати, спънки, но ще има положителен ефект върху 3 от зодиите. Ето и кои от тях ще имат късмет поне до 10 март.

Рак

Те най-накрая ще се почувстват свободни и ще живеят живота си. Очаква ги весел период, в който ще са себе си и ще се отдадат на своите чувства и хобита. Ще спрат да губят време в безсмислени дейности, ще си позволят да намерят щастието и няма да се страхуват – най-накрая ще се отпуснат и ще рискуват. Ще повряват, че може да им се случат и хубави неща, и че животът може да им поднесе и приятни изненади. Раците ще са по-ентусиазирани и ще се отдадат на приключения. Чакат ги добри възвожности.

Скорпион

Тези зодии ще получат вдъхновение от нещо, от което не са очаквали. Креативността им ще заработи на пълни обороти. Началото на годината беше тежко и леко досадно за тях, но сега те отново са пълни с енергия, вдъхновение и творят. Ще станат по-романтични през периода и ще отворят сърцето си. Скорпионите може да се влюбят, да заздравят връзка, да изживеят вълнуващи моменти с партньора. Ще дадат воля на желанията и чувствата си, ще правят нещата, които им харесват, ще се отдадат на хобита и дори ще се върнат в детството. Може да се сблъскат с бивш партньор, но ще пуснат миналото и ще им олекне.

Риби

Рибите ще са най-афектирани от Ретроградния Меркурий, тъй като той преминава през техния знак. Но това не е лошо. През периода те ще станат по-смели, ще си припомнят кои са, ще започнат да харесват себе си и ще са по-уверени. За тях това ще е красиво време, в което ще могат да осъзнаят много истини, да работят върху себе си и да придобият нужното самочувствие. Да посветят време на себе си, в което да опознаят по-добре силните си страни и да ги изпозват. Ще осъзнаят, че са уникални и не трябва да се преструват на друг човек. Така Рибите ще дадат воля на емоциите си. Ще бъдат много чаровни и ще грабнат вниманието на околните.

Източник: teenproblem.net

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!