Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Хороскопът за 20 февруари: Скорпионът да чака подаръци, измамник дебне Рака
Суматоха хороскоп

Хороскопът за 20 февруари: Скорпионът да чака подаръци, измамник дебне Рака

Хороскоп
Хороскоп

ОВЕН

През деня ви очакват множество романтични и чувствени връзки. Новите запознанства ще бъдат изключително позитивни. Самотните представители на знака ще имат възможност да срещнат подходящ партньор. В работен план ще трябва да стоите далеч от интриги и клевети. Денят няма да е много подходящ за стартиране на самостоятелна бизнес дейност. Сериозни здравословни проблеми не се очертават, но са вероятни леки настинки, провокирани от студеното време.

ТЕЛЕЦ

Мнозина представители на знака ще имат възможност да решат някои от своите финансови проблеми. Възможно е обаче стари проблеми и задачи да станат отново актуални. Ще трябва да сте много внимателни, защото са вероятни проблеми и пречки от различен характер. Очаквайте интересни предложения за пътувания или контакти с чужденци. Също така е желателно да сте внимателни при шофиране. Ще имате добра възможност за изглаждане на отношенията с роднини или познати, не я изпускайте.

БЛИЗНАЦИ

Практически през целия ден ще се занимавате главно със собствения си дом и своето домочадие. Възможни са и проблеми заради изненадващи романтични отношения или възобновяване на стари интимни дружби. Очаквайте и вероятни съкращения или преминава на друга позиция. Някои представители на знака ще преминат на нова работа, а други ще се опитат да стартират своя самостоятелна бизнес дейност. Мнозина ще научат дълго пазени тайни или ще разкрият своите тайни недоброжелатели.

РАК

През днешния ден е много вероятно мнозина от вас да имат проблеми при работа с документи. Възможни са и измами и мошеничества. Вероятни са и здравословни проблеми с дихателната и отделителната система. Непременно потърсете специалист, за да ви препоръча точното лечение. Въпреки негативите ви предстоят интересни запознанства, които впоследствие ще прераснат в сериозни дружби. Някои представители на знака е възможно да стартират и служебни романи.

ЛЪВ

Днес ще трябва да избягвате конфликтните ситуации. Вероятни са проблеми от различен характер, от различно естество. В началото на деня трябва да сте внимателни за своите финансови дела. Възможни са измами или нелоялност от страна на редовни клиенти. Днес не преигравайте с темата с ревността, защото можете да си навлечете сериозни проблеми със своите партньори. Ситуацията в края на деня ще се нормализира. Имате шанс за ползотворни връзки с чужденци и изглаждане на отношенията с роднини и приятели.

ДЕВА

Ще трябва да сте внимателни при пътуване заради вероятни проблеми. Най-добре е да отложите пътуването за някой от следващите дни, когато ще е благоприятен ден за пътувания и запознанство с чужди култури. Възможно е днес да станат актуални стари бизнес проекти или стари приятелства. Възможно е за мнозина получаване на неочаквани доходи или подаръци или откриване на нови начини за финансови облаги. Бъдете внимателни какви обещания давате и дали ще можете да ги осъществите.

ВЕЗНИ

Кариерата и здравето ще бъдат водещи приоритети на мнозина от вас през този ден. Вероятни са и интересни запознанства, които ще играят важна роля в живота ви занапред. Ще трябва обаче да избягвате контактите с непознати или малко познати хора. Не е желателно да форсирате случващите се събития. Нека всичко се получава от само себе си. Необходимо е да бъдете внимателни в отношенията си с партньорите си, както интимни, така и делови. Някои ваши действия могат да бъдат неправилно разбрани.

СКОРПИОН

Днес може да се объркат много от вашите планове. Ще трябва да сте внимателни и в контактите си с чужденци, и при работа с документи, особено които оформят правата ви в нови бизнес проекти. Едновременно с това се гответе за неочаквани подаръци или любовни признания. През деня не е желателно да пътувате до екстремни дестинации, дори бизнесът ви да го налага, или да се занимават с екстремни спортове, защото ви дебне контузия на долните крайници.

СТРЕЛЕЦ

Мнозина представители на знака ще получат мощен прилив на енергия, но въпреки позитивното настроение ще им се наложи внимателно да анализират своите познанства и безперспективните да отпаднат. Главен приоритет за вас днес ще бъде работата. Възможна е смяна на дейност или стартиране на самостоятелен нов бизнес. Финансовите ви постъпления ще са добри, възможно е някои представители на зодията да съумеят да си намерят и допълнителни доходи.

КОЗИРОГ

Днес ще ви се наложи внимателно да анализирате своите интимни връзки. Голямата ви подозрителност и негативен опит от миналото ще ви пречат да намерите подходящ партньор. Но през втората половина на деня Фортуна ще бъде на ваша страна. Сериозни здравословни проблеми не се очертават, но през зимния период са възможни проблеми с вирусни заболявания, а оттам и проблеми със ставите. Потърсете правилния специалист за преглед и лечение.

ВОДОЛЕЙ

Проблематичен ще бъде днешният ден за мнозина от вас. Очертават се проблеми с важни бизнес документи. Възможно е обаче стари бизнес проекти отново да станат актуални. Налага се да анализирате своите дългогодишни приятелства и изчерпаните отношения да бъдат прекратени. Вероятни са и проблеми с роднини и познати, но в края на деня някои представители на знака да получат интересни предложения за пътуване извън страната по нови бизнес проекти.

РИБИ

Днес основно представителите на знака ще се занимават със своите финанси. Мнозина от вас ще открият някои дълго пазени тайни или ще разкриете ваши недоброжелатели. Ще е необходимо да не споделяте плановете си с никой и да избягвате контактите с непознати или малко познати хора. В края на деня някои представители на зодията е вероятно да получат интересни и неочаквани предложения от роднини, приятели или чужденци, както и много нова информация за бъдещи бизнес проекти.

 

Назаем от: bg-voice

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...