Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Още трима в испанския хотел с коронавирус, българите притеснени
Важно Свят

Още трима в испанския хотел с коронавирус, българите притеснени

Италиански лекар, който е бил 10 дни на почивка. Жена му също е дала положителен тест. Били са настанени в същия хотел, но са били извозени до болница в Мадрид.“ Това съобщи пред Нова тeлевизия българката Виктория Захариева, която заедно със семейството си е блокирана в хотел в Тенерифе заради коронавируса.

„Нямаме представа още колко време ще бъдем под карантина. Вчера беше голям хаус и получавахме само бележки под вратата. Дано днес имаме по-голяма яснота какво ще се случи по-натам“, споделя тя. Виктория твърди, че към момента на туристите не им се дава никаква информация за ситуацията. Единственото нещо, което получават е храна пред вратата на хотелската стая.

Стана ясно, че лекарят и жена му не са единствените заразени. Още трима гости на хотела, поставен под карантина в Тенерифе, са дали положителна проба за коронавируса.

Гостите на четиризвездния хотел „Коста Адехе палас“ на остров Тенерифе бяха блокирани по стаите си, след като италиански лекар е дал положителна проба за “COVID-19”. По-късно е станало ясно, че сред заразените са съпругата на доктора, както и двойка, която пътувала със семейството.

Хотелът, който се намира на 50 метра от плажа, има стотици стаи и няколко ресторанта и басейна. В комплекса са блокирани над 700 гости от 25 страни, сред които и тричленно семейство от България. Те пристигнали в понеделник вечерта, а на следващата сутрин били поставени под карантина.

Хотел в Испания под карантина, има и българи. Коронавирус в Хърватия, Австрия и Сърбия

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...