Новини Пловдив » Здраве » Среща-демонстрация „Първи грижи за новороденото” в „УМБАЛ – Пловдив“
Здраве Пловдив

Среща-демонстрация „Първи грижи за новороденото” в „УМБАЛ – Пловдив“

Екипът на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители” – Пловдив,  и „УМБАЛ-Пловдив“ канят бъдещи родители на среща-демонстрация за първите грижи за новороденото.

„Ние знаем, че да си майка и татко не е лесно. И това се научава с времето. Бихме се радвали да ви бъдем полезни с това, което ние знаем и можем“, казват организаторите.

Срещата ще се проведе на 12 март 2020 г., четвъртък, от 17 ч. в Заседателната зала на УМБАЛ „Пловдив“ /бившата Окръжна болница/, бул. „България“ № 234, ет.1.

От водещия неонатолог и педиатър д-р Диана Аргирова бъдещите родители ще научат как да къпят бебето си, какви са правилата за здравословно хранене, кои са необходимите грижи за кожата на новороденото. В края на демонстрацията началникът на Отделението по неонатология ще отговори на всички въпроси, които вълнуват присъстващите.

Всяка майка и татко, които очакват своето дете, ще получат книжка за майката и бебето от Фондация „За нашите деца”, за да бъдат добри, уверени и грижовни родители.

Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители” – Пловдив.

Записвания за участие: 032/ 943-444 и 0885 764 838.

112

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Докога според вас ще продължи извънредното положение?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!