Новини Пловдив » Бизнес » Пампорово обяви март за „семеен месец“, смъква цени с 30%
Бизнес Маршрути Посоки Регион Смолян Туризъм

Пампорово обяви март за „семеен месец“, смъква цени с 30%

На Пампорово разпънаха националния трикольор
На Пампорово разпънаха националния трикольор

От 9-и март в Пампорово влизат в сила нови, по-ниски цени на лифт картите с намаление до 30%, както и множество други отстъпки на различни услуги в курорта. Петзвездните хотели Перелик и Орловец също ще предложат на гостите на Пампорово топ настаняване в курорта по специални мартенски пакети с 30% отстъпка.

Месец март, още в началото на сезона бе обявен от „Пампорово“АД за „Семеен месец“, като целта е повече семейства с деца да могат да си позволят ски ваканция в планината. Условията за зимни спортове в Пампорово през периода са отлични, като предлагат много сняг и същевременно повече слънчеви дни.

Освен за ски, периода е чудесен и за почивка и релакс, като специално за всички гости на Пампорово от 9-и март влиза в сила 30% намаление от СПА пакет в “Body & Soul SPA Lounge” – най-големия СПА и Уелнес център в региона, разположен на три нива и 2000м2 в хотел Перелик. Освен по-ниската цена за посещение на центъра е валидна и отстъпката от 15%, която беше активна цяла зима, за всеки, който си е закупил лифт карта.

Днес, 3-ти март, по традиция, за четвърта поредна година се проведе „Голямото ски спускане със знамена и носии“. Ежегодно събитието се радва на все по-голям интерес и в него се включват хиляди хора от всички краища на България.

Шественото спускане с голямото знаме започна в 11:30 часа от кулата „Снежанка“, премина по писта №6 и финишира на плац „Студенец“, където през целия ден ще има тематична музика от Общинския Духов оркестър на град Добрич.

Пампорово - слънце и сняг по пистите
Пампорово – слънце и сняг по пистите

В момента в курорта работят 11 писти и условията за зимни спортове са отлични. Актуална информация за всички промоции, работещи писти и съоръжения, както и атмосферните условия, можете да намерите на онлайн платформата www.pamporovo.me или като се свържете с оператор на 070017702.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close