Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Костадин Димитров гост на Клуба на инвалида
Случка на деня

Костадин Димитров гост на Клуба на инвалида

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров бе гост на честване на членовете на Клуба на инвалида, посветено на предстоящия Международен ден на жената.

„Кмете, Вие сте нашата опора. Благодарим Ви, че ни давате възможност да споделяме с Вас и лични, и обществени проблеми. Признателни сме, че сърцето Ви винаги е отворено за нашите болки и радости”. С тези думи ръководителят на Клуба Гинка Симонова се обърна към Костадин Димитров, който бе посрещнат с аплодисменти от присъстващите.

Жени и мъже на различна възраст бяха категорични, че няма случай, в който да не са получили подкрепа и уважение от районния кмет. Те припомниха, че благодарение на неговата помощ имат място, в което да се събират и да общуват.

Костадин Димитров запозна присъстващите и с приоритетите, заложени в строителната програма на района за тази година. Сред тях са разширяване на зелените зони и местата за отдих, облагородяване на зона А-6, изграждане на тротоари и места за паркиране, нови детска и спортна площадка, проектиране на детска градина и други.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...