Новини от Пловдив » България » Разтърсващо ВИДЕО на млад мъж под карантина заради COVID-19 в болницата в Бяла Слатина
България Важно

Разтърсващо ВИДЕО на млад мъж под карантина заради COVID-19 в болницата в Бяла Слатина

Аз имам хранително натравяне, но не ме лекуват. Ако бях умрял щяха да пишат, че е от коронавирус, твърди Веселин Искърски

Млад мъж, настанен под карантина в болницата в Бяла Слатина заради съмнения за заразяване с коронавирус, разказа в социалната мрежа за неприятните си преживявания.

Той пусна видео от инфекциозното отделение на болницата в Бяла Слатина, в което разказва за хаотичните мерки, които се вземат срещу коронавируса там.

Веселин Искърски е потърсил помощ заради повръщане, но няма типичните грипоподобни симптоми – кашлица, температура и т.н.. След като разбрали, че е пътувал до Брюксел и Дания, от Бърза помощ в Козлодуй го докарали в болницата в Бяла Слатина. В събота му взели проби от носа и гърлото, но още няма резултат.

Изолиран е в мизерна стая, храната е под всякаква критика, обяснява във видеото, на което се виждат кадри от стаята, в която е хоспитализиран.

По думите му в същото отделение е поставена под карантина и една жена, също със съмнения за коровирус, макар да няма симптоми, която от притеснение е вдигнала кръвно предишния ден.

„Това е един голям фарс. Държите затворен здрав човек и това може да го поболее психически. Харчите държавни пари. Хвърляте ми една тъпа закуска с вмирисано сирене. Условията са такива от преди 30-40 години. Инфекциозно отделение, в което са лежали хора с хепатит и най-страшните болести“, възмущава се мъжът.

Той обясни, че кръвни проби не са му взети, а само проби от носа и устата за коронавирус. „Приемат ме без симптомите-кашлица, треска и температура. Държат ни като престъпници. Правя това видео, за да се чуе. Аз имах натравяне. Никой не ме лекува от натравяне. Ако бях умрял – щяха да напишат – умрял от коронавирус, казва още той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...