Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Пропадна срещата на фенове на Ботев със Самуилов
Ботев Спорт Спорт Важно

Пропадна срещата на фенове на Ботев със Самуилов

Срещата между представители на Сдружението, КПБП и Bultras и Георги Самуилов не се състоя. Тя трябваше да се проведе в залата за пресконференции на базата в Коматево в сряда вечер (б.р. – 19:00 часа), пише „Тема спорт“. В уречения час там от клуба са присъствали Ангел Палийски, адв. Радев, Васил Наумов и Асен Караславов.

Представителите на трите фенски организации са влезли в залата и са разговаряли с четиримата. Около 20:00 часа Георги Самуилов се е обадил и казал, че тръгва от София към Пловдив. Представителите на Сдружението, КПБП и Bultras обаче са взели решение да не чакат още около час и са си тръгнали.

Феновете са искали да обсъдят с Георги Самуилов защо Борис Гиздаков не бе избран за член на Борда на директорите, както и какви са новините около решаването на проблемите на Ботев Пловдив с натрупаните по времето на Цветан Василев дългове. Третата тема, по която феновете са искали да разговарят със Самуилов, е евентуалното закупуване на 39-те процента акции, собственост на ТЦ-ИМЕ, от Сдружението.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...