Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Кадър на деня » Задигнаха легналия полицай пред СУ „Цар Симеон Велики“
Кадър на деня

Задигнаха легналия полицай пред СУ „Цар Симеон Велики“

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Откраднаха ограничителите на скоростта от ул. „Тракийски юнак“ до ДГ „Буратино“ и СУ „Цар Симеон Велики“ . Затова сигнализира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

Изкуствените неравности, често наричани легнал полицай, бяха поставени в края на септември миналата година, по изрично желание на над 150 жители на квартала.

Хората, които депозираха подписка в администрацията още през пролетта на 2019 г., настояваха за изкуствените неравности, за да са спокойни за здравето и живота на децата си.

„Трудно ми е да повярвам, че в условията на криза и извънредно положение съществуват хора,  които в името на собствения си интерес поставят на карта безопасността и сигурността на децата ни“, коментира Георги Стаменов.

Той призова гражданите да пазят имуществото и да сигнализират институциите, ако станат свидетели на вандалски прояви. Кметът на район „Централен“ е категоричен, че ограничителите ще бъдат възстановени.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...