Новини Пловдив » Важно » Крушарски избухна карантинно срещу БФС: Да си ударим по шамар и да направим нещо!
БГ Футбол Важно Локо Спорт Спорт Важно

Крушарски избухна карантинно срещу БФС: Да си ударим по шамар и да направим нещо!

Христо Крушарски
Христо Крушарски

Стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да седнем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо,  а не само да намираме маана. Това заяви собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски по телефона пред „Гонг“ след срещата в БФС, на която се взе решение първенството да се доиграе.

Това е ясно, но дали ще започне през месец май? Това е въпросът. Това, което видях набързо, защото пътувам за Стара Загора, че от 1 или 15 ще стартира първенството. Добре, започваме на първи, но кога ще се подготвят отборите? Или не трябва да го правят? Кога? Поне две седмици по-рано. Добре, но има забрана за събиране на хора на едно място. Днес бях на стадион „Локомотив“ и видях, че има жандармерия. Какво ще правим?

Трябва твърдо да кажем на хората, моите уважения, първенството ще започне на 1 или на 15. Хайде ще кажем второто, защото е по-реална дата. Отборите могат да започнат да се готвят от първи. Но това трябва да е съгласувано и да бъде свършено. Този път не отборите, а някой от горе, трябва да си свърши работата. Тези, които дават предложенията да седнат и да си направят добре математиката, защото минимум десет дни трябват на отборите, за да се подготвят.

В никакъв случай няма да има публика. Как ще има? Месец май ще е пикът на вируса. Това, което се говори и пише, май някой не го чете. Това казаха лекарите. А гледат да правят само сеирчета.

Оформям договорите за следващата година. Днес говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го направя и с третия, на който му изтича контрактът. Аз съм си направил математиката. Има някои, които ще си тръгнат. Чакам треньорът да се върне и да седнем, за да се съберем. Оттам нататък нашият бюджет е направен. Ще говорим за тези месеци, в които са си починали, да вземат по-малко пари за почивката. Това ще се разберем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят. Изкараха ме с Петър Пешев, че едва ли не двамата сме подстрекавали нещата. Напротив, предлагаме, а не подстрекаваме. Предлагаме варианти.

Това, което казах още преди две седмици – стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да седнем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо. А не само да намираме маана, защото като гледам всичките колеги сме от Трънския край. Знаете ли защо? Трънчанинът най-обича да намира маана, което правят в момента. Всеки търси кусури на другия и гледа как да го прекара“, заяви Крушарски.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Каква е според вас разликата между извънредно положение и извънредна епидемична обстановка?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close