Quantcast
Новини Пловдив » България » Лекарката, която се лекува от COVID-19: Стресът е огромен! Заболяването изненадва организма всеки ден
COVID-19 България Важно

Лекарката, която се лекува от COVID-19: Стресът е огромен! Заболяването изненадва организма всеки ден

Рекорден ръст на заразените
COVID-19

„ COVID-19 е многолико заболяване, което изненадва организма всеки ден. Преминах през много етапи. Това заяви през bVT лекарка, която е сред първите заразени с коронавирус у нас.

Тя разказа за преживяванията си след като установила, че е болна. Жената е на 62 години и се завърнала от конгреси в чужбина, когато се почувствала зле. Тя е поискала тест, който се оказал положителен. След това беше настанена във ВМА. Жената все още е в болницата.

„Моят организъм вече има изработени антитела, сигурно ще се излекувам“, обяви тя. Лекарката поискала теста заради пътуването в чужбина и появилото се неразположение.

Симптомите били вдигане на кръвно, което не е характерно за нея и промени в сърдечния ритъм. Оказало се, че причина за нарушения сърдечен ритъм е повишеното кръвно налягане, а не токсичен ефект от вируса.

„Следващото нещо един обрив, който обхвана устната ми кухина, след това болки в червата, подобни усещания не съм имала. Стресът е огромен. Вчера вече имах изработени антитела“, разказва жената. Тя не е развила пневмония.

Сподели и че заразата с коронавирус протича различно при всеки човек. Лечението  е преминало без да се ползват най-тежките възможни препарати, защото лекарите са преценили, че и пораженията, които нанася вируса не са твърде сериозни.

Като преминала през заразата, тя призова повече дарения за борба с разпространението с коронавируса да отиват за осигуряване на тестове и лаборатории да се разкрият във всяко населено място.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...