Quantcast
Новини Пловдив » България » Лекарката, която се лекува от COVID-19: Стресът е огромен! Заболяването изненадва организма всеки ден
COVID-19 България Важно

Лекарката, която се лекува от COVID-19: Стресът е огромен! Заболяването изненадва организма всеки ден

„ COVID-19 е многолико заболяване, което изненадва организма всеки ден. Преминах през много етапи. Това заяви през bVT лекарка, която е сред първите заразени с коронавирус у нас.

Тя разказа за преживяванията си след като установила, че е болна. Жената е на 62 години и се завърнала от конгреси в чужбина, когато се почувствала зле. Тя е поискала тест, който се оказал положителен. След това беше настанена във ВМА. Жената все още е в болницата.

„Моят организъм вече има изработени антитела, сигурно ще се излекувам“, обяви тя. Лекарката поискала теста заради пътуването в чужбина и появилото се неразположение.

Симптомите били вдигане на кръвно, което не е характерно за нея и промени в сърдечния ритъм. Оказало се, че причина за нарушения сърдечен ритъм е повишеното кръвно налягане, а не токсичен ефект от вируса.

„Следващото нещо един обрив, който обхвана устната ми кухина, след това болки в червата, подобни усещания не съм имала. Стресът е огромен. Вчера вече имах изработени антитела“, разказва жената. Тя не е развила пневмония.

Сподели и че заразата с коронавирус протича различно при всеки човек. Лечението  е преминало без да се ползват най-тежките възможни препарати, защото лекарите са преценили, че и пораженията, които нанася вируса не са твърде сериозни.

Като преминала през заразата, тя призова повече дарения за борба с разпространението с коронавируса да отиват за осигуряване на тестове и лаборатории да се разкрият във всяко населено място.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...