Quantcast
Новини Пловдив » Ботев » Талантливото канарче Никола Илиев се устреми към Интер
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Талантливото канарче Никола Илиев се устреми към Интер

Никола Илиев
Никола Илиев

Един от най-перспективните млади български футболисти – 15-годишният нападател на Ботев (Пловдив) – Никола Илиев, през лятото ще премине в италианския гранд Интер, оповести футболеният му агент Калоян Иванов.

„С Никола преценихме, че Интер е най-правилното място за него. Спортният директор на отбора щеше да дойде в България, но заради ситуацията с коронавируса неговата визита пропадна. Ако всичко е наред, той ще подпише с гранда от Милано през лятото. Ботев Пловдив няма да прибере само компенсация, двете страни ще се разберат и всички ще бъдат доволни“, обясни Иванов пред Novapress.

„Бяхме близо до подпис с Аякс, но в крайна сметка интересът към Никола е наистина много голям. Той вече изброи имената на отборите, които го искат. Няма смисъл да ги повтарям. Готови сме да се разделим с Ботев по нормалния начин, няма никакви проблеми. От клуба също ще бъдат доволни, естествено. Имаше интерес и от Левски, ЦСКА и Лудогорец към Никола, но все пак нашето желание е да продължим в чужбина. Щом има такава възможност, ще се възползваме“, заключи Калоян Иванов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...