Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Супер шанс: Ново жилище с дизайнерско обзавеждане в комплексите на PIMK Build в „Западен“
Бизнес Важно Градът Имоти Пловдив

Супер шанс: Ново жилище с дизайнерско обзавеждане в комплексите на PIMK Build в „Западен“

Модерна архитектура в комбинация с дизайнерско обзавеждане – това е уникално предложение от строителна компания PIMK Build. Така хората, които искат готов за живеене апартамент, няма да губят време за обзавеждане. При това обзаведеното жилище се намира в най-зеления квартал на Пловдив.

В двата си комплекса в район „Западен“ до „Пещерско шосе“ PIMK Build предлага на своите клиенти опция за обзавеждане – т.е. всеки, който иска да купи апартамент в комплексите, ще може да се възползва от възможността да направи жилището си уютно, с чисто нови мебели, избрани с вкус и добре асамблирани. При това на много приемлива цена.

Строителната компания се е постарала да предложи няколко варианта за интериорните решения, защото всеки човек има собствен вкус. Всеки от вариантите отговаря на най-съвременните тенденции във вътрешното обзавеждане, като мебелите са изключително качествени и красиви.

Локацията и просторът, който осигурява район „Западен“ го превръщат в предпочитано място за живот. Първият проект на PIMK Build – „Западен 1“ наложи интересни архитектурни решения, като едно от тях бе апартамент със собствено дворно пространство и гледка към Родопите. В съседство от него бързо напредва и проектът за „Западен 2“. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор.

Разрешен е и проблемът с паркирането – предвидени са паркоместа за всички апартаменти.

Цените, на които се предлагат апартаментите в двата комплекса, са до 600 евро на квадратен метър. Цената за обзавеждане, ако клиентът иска такова, се договаря допълнително. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...