майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Асеновград » Две дами станаха царици на Великденската трапеза в Асеновград
Асеновград Регион Суматоха

Две дами станаха царици на Великденската трапеза в Асеновград

Стефка Ничинкова и Любомира Петрова правят най-добър козунак и боядисват най-прекрасните яйца

Община Асеновград обяви победителя в конкурса за „Най-пъстри великденски яйца“ и „Най-красив козунак“. И двете първи места са заети от дами. Най-много харесвания на своята снимка с боядисани яйца получи Стефка Ничинковаот Асеновград. А най-голям брой лайкове за козунак си заслужи Любомира Петрова.

В конкурса се включиха общо 21 участници. Сред тях имаше и мъже, и жени. 20 от участвалите са от Асеновград, а един от включилите се в творческата надпревара е от Лом. Албумите с двете категории бяха качени на фейсбук страницата на общината точно в полунощ на 20.04.20 г. Гласуването продължи до 23:59 ч. на 22.04.20 г. Козуначеното произведение на асеновградчанката Любомира Петрова събра общо 138 харесвания от потребители в мрежата. Пъстроцветните великденски яйца, изписани от Стефка Ничинкова пък, се харесаха общо на 225 души, които са дали своя глас за тях.

Победителите в двете категории засега ще получат виртуално наградите си. Те ще бъдат наградени със специална грамота, която също е качена на фейсбук страницата на община Асеновград, а след прекратяване на извънредното положение в България, ще им бъде връчена лично и допълнителна награда, която към момента ще запазим в тайна.

Още при пилотното си провеждане онлайн конкурсът се радваше на немалък интерес не само от асеновградчани, а и от жители на други градове в страната. Това мотивира община Асеновград да продължи провеждането му ежегодно на всеки Великден и инициативата да се превърне в традиция.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...