Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Няма друга такава цена! Инвестирай сега в качествено и модерно жилище
Бизнес Важно Градът Имоти Пловдив

Няма друга такава цена! Инвестирай сега в качествено и модерно жилище

Преференциални цени за качествено ново жилище с модерна архитектура и отлично разположение. Неустоимото предложение е на PIMK Build, които завършват два проекта и предлагат жилища в тях на изгодни ниски цени – „Green Gardens“ в „Западен“ и жилищният комплекс в „Южен“.

До 490 евро за квадратен метър. Такава е сумата, срещу която може да купите жилище в най-зеления район на Пловдив – „Западен“. Там, на бул. „Пещерско шосе“ ще бъде разположен комплексът „Green Gardens“.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Първият етап от строителството на „Green Gardens“ започна с 3 сгради, като две от тях са напълно еднакви. Те ще са на по 10 етажа с по 41 апартамента, като всеки блок ще има по два асансьора.

Комплексът се намира на втора линия на бул. „Пещерско шосе“.

От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи.

Уют, лукс и модерна визия фирмата инвеститор предлага и в другия жилищен комплекс – този в „Южен“. Той има и още едно преимущество – отлична локация. Жилищният комплекс ще се намира непосредствено до Първо районно управление, близо до оформилия се ритейл парк, в който са и хипермаркетите  „Лидл“ и „Кауфланд“.

Обичайно в района има огромен проблем с тесните жилища и липсата на паркоместа. В новият жилищен комплекс този проблем е решен. Освен простор са осигурени 110% паркоместа. Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Около жилищния комплекс ще се облагороди, като ще се направи зелен пояс. Инвеститорът ще изгради и детска площадка.

За кратко време там се продадоха десетки апартамента на зелено, а повечето от новите собственици от години живеят в района. Все още имате възможност да купите жилище в комплекса на преференциални цени – до 590 евро за квадратен метър.

Още по темата:

Само до края на годината! Можете да закупите жилище на промо цени в най-желания комплекс
Модерна архитектура, качество и зеленина предлагат жилищните комплекси на PIMK Build в „Западен“
Супер шанс: Ново жилище с дизайнерско обзавеждане в комплексите на PIMK Build в „Западен“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...