Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » УХТ провежда втория предварителен онлайн изпит на 17 май
Градът Образование Пловдив

УХТ провежда втория предварителен онлайн изпит на 17 май

УХТ
УХТ
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ продължава online приема на студенти за 2020/2021 учебна година. С въведените дистанционни форми целта е да се ограничи разпространението на COVID-19.
След успешно проведения първи онлайн изпит на 26 април, идва ред на втория, който е на 17 май, като документи се приемат до 13-и, припомни зам.-ректорът доц. Христо Спасов.

Зам.-ректорът на УХТ доц. Христо Спасов
Зам.-ректорът на УХТ доц. Христо Спасов

Всички кандидати ще могат да влязат в системата за дистанционно обучение на УХТ, ще попълват тест и веднага ще получат своите оценки. И този път изпитът по Математика ще бъде активиран в 9 часа и деактивиран в 10 часа, а изпитът по Химия и опазване на околната среда – съответно в 12 и 13 часа.

Третата предварителна дата ще бъде в средата на юни, след като МОН отложи Държавните зрелостни изпити /матурите/ за 1 и 3 юни, денят на изпита предстои да бъде огласен, посочи зам.-ректорът.

Първият предварителен приемен изпит премина много добре – по Математика имаше трима пълни отличници, а по Химия и опазване на околната среда – шестима, заяви доц. Спасов. Според него интересът към университета в дните на пандемията непрекъснато се повишава, защото кризисният момент показа високата устойчивост на хранителната индустрия. Затова желаещите да получат професионална реализация са се ориентират към този бранш, посочи доц. Спасов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...