Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Крими » Баба омеси кило и половина мехлем с марихуана за лечение
Калояново Крими Пловдив Регион Хисаря

Баба омеси кило и половина мехлем с марихуана за лечение

Лечебните треви и мехлем
Лечебните треви и мехлем
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Над кило и половина „лечебен“ мехлем с марихуана откри полицията в дома на възрастна жена в село Черноземен, община Калояново.

Високорисковото наркотично вещество и стъклени съдове с различна вместимост, пълни със зелено- кафява течност, са открити в дома на бабата при съвместна акция на служители на районното управление в Хисаря, икономическа полиция и агенцията за безопасност на храните.

Проверките са във връзка с установяване на нарушители, извършващи нерегламентирана търговска дейност – производство на конопено масло, съобщават от Областната дирекция на полицията в Пловдив.

В имота на жената са открити и иззети пликове с коноп, две машини за пресоване на семена, стъклени съдове със зелено-кафява течност, някои от които с надпис „конопено кюспе за мехлем“.

Изготвената експертна справка показва, че откритото високорисково вещество е над килограм и половина суха марихуана и близо 3 кг прахообразно вещество.

Съдържанието в останалите иззети обекти подлежи на допълнително изследване чрез назначаване на химическа експертиза. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл 354 Ал 3 т.1 от НК.

Работата на разследващите продължава под наблюдение на прокуратурата.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...