Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Война на милионерите: Домусчиев в контраатака срещу Божков, бТВ, Спорт тото
Бизнес България Важно Медии

Война на милионерите: Домусчиев в контраатака срещу Божков, бТВ, Спорт тото

Кирил Домусчиев
Кирил Домусчиев

Не минаха три часа от поредната доза разкрития на Васил Божков и засегнатия от него Кирил Домусчиев отвърна с картечен залп от профила си във Фейсбук.

Собственикът на Нова тв, Лудогорец, Биовет, БМФ и още куп бизнеси публикува закана, с която покрай Божков удря и преките си конкуренти от бТВ, като ги заплашва с Комисията за защита от конкуренцията (виж долу)

Според Домусчиев изявлението на Божков от тази сутрин, че е принуден от премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов да подпише рекламен договор за десетки милиони с Нова тв, е манипулация и „издава нивото на интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво аз не бих желал да сляза и затова спирам дотук!“.

Ето и цялото изявление на Кирил Домусчиев:

Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!
Добавям само, че “Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на “БТВ медия груп” с Български спортен тотализатор (БСТ ).

От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”.
Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания (БСТ) от страна на частна (“БТВ медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България.

 

Още

Божков с нова ФБ честитка: Борисов и Горанов ме принудиха да рекламирам в Нова тв

Тома Биков: Божков дълго време упражняваше власт без да ходи на избори

Гърневски: Божков е ярък представител на паралелната държава

Борисов за джирото на Левски от Божков: И къщата с децата ще ми прехвърлите утре!

Горанов без коментар за Божков. Дончев: Есемесите потвърждават, че са се виждали

Милен Велчев: Разкритията на Божков може да не са автентични

Както се закани: Васил Божков публикува какво си пише с Влади Горанов

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...