Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » След паметната записка Божков показа и част от договорите за реклама в Нова
Бизнес България Важно Медии ФБстатус

След паметната записка Божков показа и част от договорите за реклама в Нова

Васил Божков
Васил Божков

След сутрешната паметна записка за 20 млн. на година, Васил Божков публикува и рекламно споразумение отпреди влизането на Кирил Домусчиев в „Нова телевизия“ и такова след придобиването на медията.

По-рано днес той показа паметна записка от среща с Домусчиев, за която заяви, че е била в резултат на натиск от премиера и финансовия министър и на която са се обсъждали неизгодни за хазартните му компании условия по договор за реклама.

Домусчиев сам потвърди, че записката е истинска. Той обаче заяви и че Божков в миналото е плащал „значително по-големи суми“. Последният сега отвърна с откъси от документи с подписи и печати, като обаче истинността на показаното няма как да бъде потвърдена. В документа с дата 26 юни 2018 г. има уговорен „минимален бюджет“ в размер на 8 176 800 лв. без ДДС, докато в този от 1 август 2019 г. сумата е 20 000 000 лв. без ДДС годишно за период от 10 години с 3 години предизвестие – точно както пишеше в паметната записка от срещата, състояла се по-рано, уточнява прекият конкурент на Нова тв – бТВ.

„Разликата в „пазарните“ условия е видима. Оставям коментарите на по-многословните. Бъдете здрави“, завършва публикацията си Васил Божков.

Важно е да се подчертае, че и в двата случая не виждаме пълния текст, т.е. например може и по силата на старото споразумение да е имало възможност фирмите на Божков да плащат повече от минималния бюджет. Освен това не са публикувани предходните договори с медията. Към момента няма официален коментар на новата публикация.

 

Още

Горанов: Божков цели дискредитиране на Борисов и правителството

Война на милионерите: Домусчиев в контраатака срещу Божков, бТВ, Спорт тото

Божков с нова ФБ честитка: Борисов и Горанов ме принудиха да рекламирам в Нова тв

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...