Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Християн, Кристиан и Пламен отвлекли момчето от Пловдив и се гаврили
Важно Крими Марица Полиция Регион Съд и Прокуратура

Християн, Кристиан и Пламен отвлекли момчето от Пловдив и се гаврили

Пламен Тингаров помагал на братята да отвлекат тийнейджъра
Пламен Тингаров помагал на братята да отвлекат тийнейджъра

Трима млади мъже от село Костиево и Пловдив са отвлекли 16-годишното момче от Пловдив и са се гаврили с него, научи ПловдивПрес от възмутени жители на селото.

Похитителите са Християн Кочев и Кристиан П. и приятелят им Пламен Тингаров. Те отвлекли 16-годишния тийнейджър от Пловдив, след което го съблекли гол край Гребната база и го изнудвали за пари. Само за часове пловдивската полиция задържа тримата млади мъже, извършили гаврата с ученика.

Християн е тренирал борба в Спортното училище, в селото му се носела лоша слава на бабаит.
Под надзора на Окръжна прокуратура Пловдив е започнато досъдебно производство във връзка с извършено престъпление по чл. 142 от НК.
Малко след 17 часа на 21 май във Второ РУ е подаден сигнал, че в района на парк „Отдих и Култура“ случаен минувач се притекъл на помощ на момче без дрехи. Пред униформените служители то обяснило, че трима мъже, един от които познава лично, са го принудили да свали дрехите си, заснели с него клип и го заплашили, че ще го публикуват в социалните мрежи. За да не го направят, поискали момчето да им плаща сумата от по 1000 лв. всеки месец. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението и неговите съучастници. Те са на възраст между 20 и 23 години.

ФБ

Идеолог и водач на групата е 20-годишният Християн Кочев. Той е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Помагали са му Кристиан П., на 20 години, и приятелят им Пламен Тингаров, също на 20 години. След задържането им в ареста, тримата мъже са направили пълни самопризнания.

Двамата са село Костиево, единият е от Пловдив. След задържането им в ареста тримата мъже са направили пълни самопризнания.

Уточнение:

Само Християн Кочев е участвал в нападението и отвличането на 16-годишен ученик в Пловдив, съобщиха пред ПловдивПрес жители на Костиево. 

Според хора от селото братът на Християн – Павел в момента е в Германия и нама как да е участвал в отвличане и изнудване тук в Пловдив. 

ПловдивПрес се извинява за допуснатата неточност при разговорите с хора от селото. По първоначална информация Християн К. и Павел К. са двама от младежите, участвали в отвличането на 16-годишен ученик от Пловдив. 

 

Още новини по темата

Отвлякоха и съблякоха 16-годишен в Пловдив, поискаха откуп

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...