Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Окончателно: Християн, Кристиан и Пламен се гаврили с момчето в Пловдив
Важно Крими Съд и Прокуратура

Окончателно: Християн, Кристиан и Пламен се гаврили с момчето в Пловдив

Християн, Кристиан и Пламен
Християн, Кристиан и Пламен

Християн Кочев, Пламен Тингаров и Кристиан Панайтов са тримата младежи, които отвлякоха 16-годишно момче и се гавриха с него в района на парк „Отдих и култура“ в Пловдив, научи ПловдивПрес.

Християн Кочев
Християн Кочев

Двама от групата са бивши обещаващи спортисти, възпитаници на Спортното училище в Пловдив. 20-годишният Християн Кочев е тренирал борба, бил е сред надеждите, докато гангстерските филми“ не му влизат в главата. Кочев е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Останалите момчета за пръв път се сблъскват правосъдието.

Кристиан Панайотов
Кристиан Панайотов

20-годишният Кристиан Панайотов-Кики пък е един от най-големите таланти в родното плуване. Печелил е многократно републикански турнири по плуване, на гръб никой не можел да му се опре. Даже голямата ни звезда Антъни Иванов му дишал праха в тази дисциплина. Близките на Кики чертаели бъдеще с медали от светони първенства и олимпиади, но в един момент Кики не издържал на тежките трнировки в „Младост“ и тръгнал по лесното.

Пламен Тингаров
Пламен Тингаров

Третият в групата- Пламен Тингаров също е много запален по спорта. От стената си във Фейсбук пуска снимки на мусколестто и добро оформено тяло на млад човек, който стои с часове във фитнеса.

Тримата бяха арестувани миналата вечер, след като момчето, с което са се гаврили било открито от случайни минувачи в безпомощно състояние в двор на училище на Пещерско шосе.

Както съобщиха от прокуратурата, тримата качили ученика насила в колата си и го отвели на усамотено място, където единият го заплашил с нож и го принудил да се съблече гол. След това му нарязали дрехите на парчета и ги хвърлили.

Снимали голото момче и го предупредили, че ако не им даде 1000 лева до месец, ще качат компроматните кадри в мрежата.

При обиските е намерен малък арсенал от оръжия и боеприпаси
При извършените в хода на разследването претърсвания и изземвания в дома на единия от мъжете и в автомобила, с който е било извършено отвличането, са били намерени и иззети 2 сгъваеми ножа, пистолет с надпис „ZORAKI“ MOD 914 AUTO, ведно с пълнител с 6 бр. боеприпаса в него; още 14 бр. боеприпаси със зелени накрайници; пистолет с надпис “ИЖ-76″ CAL 8ММ, ведно с пълнител; пистолет с надпис „VOLTRAN“ MOD 99, ведно с пълнител, метална пластина и пластмасова част; нож тип “мачете” с дължина на острието около 50 см; пневматично оръжие със сгъваем приклад, без никакви обозначения по него; дървена бухалка и парична сума в различни валути.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...