Новини Пловдив » Спорт » Тити: Васил Божков нарече феновете на Левски „предатели“
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Тити: Васил Божков нарече феновете на Левски „предатели“

Тити Папазов
Тити Папазов

Бизнесменът Васил Божков е обиден на феновете на Левски, задето не го подкрепиха и не излязоха на протест, след като държавата национализира лотарийния му бизнес. На тази мисъл навежда фактът, че Божков нарича привържениците „предатели“. Това разкри баскетболният треньор Тити Папазов, който първи обяви, че е готов да вземе акциите на клуба, които са притежание на Георги Попов.

„На 28 април се събрахме 8 човека – аз, Павел Колев и представители на фракциите, за да изготвим писма до Бойко Борисов, Васил Божков и до феновете. Всички бяха убедени, че Божков ще отмъщава и няма да върне акциите. Направихме стратегия. Аз трябваше да изготвя писмото до Божков“, разказа Папазов в предаването на Сашо Диков по „Евроком“.

„На 29 април Божков каза на Колев, че ще върне акциите. „Да идват предателите и да ги взимат“, като под „предатели“ имаше предвид „синия“ фен. Вечерта за първи път говорих с него“, продължи той.

Запитан дали се чувства неудобно, задето клубът прие дарението на депутата Делян Пеевски, Папазов отвърна: „Ако Божков ми бе прехвърлил акциите, нямаше да има нужда да взимаме тези пари. Абсолютно не се чувствам неудобно. Нека някой докаже произхода на тези пари, да се види има ли нещо незаконно в тях и дарителят да си носи отговорността“.

„Това дарение помага да се отложи мъртвата хватка за Левски. Пеевски много пъти е помагал на Левски, за 6 години в баскетболния Левски той е помагал в 5 от годините“, допълни популярният фен на „сините“.

Още
Сираков: Приемам акциите на Левски, благодаря!

Васил Божков: Давам на Наско Сираков акциите на Левски

Тити Папазов призова: Божков да спре да се подиграва с „Левски“

Тити Папазов: Божков злоупотреби с „Левски“

Тити проплака: Божков да се аргументира защо дава сините акции на Борисов

Тити Папазов: Божков и Попов няма да фалират „Левски“, пращат ми акциите

 

Коментари

Коментари

112

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Каква е според вас разликата между извънредно положение и извънредна епидемична обстановка?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close