Левицата 14
Новини от Пловдив » Важно » Окончателно: Християн, Кристиан и Пламен се гаврили с момчето в Пловдив
Важно Крими Съд и Прокуратура

Окончателно: Християн, Кристиан и Пламен се гаврили с момчето в Пловдив

Християн, Кристиан и Пламен
Християн, Кристиан и Пламен

Християн Кочев, Пламен Тингаров и Кристиан Панайтов са тримата младежи, които отвлякоха 16-годишно момче и се гавриха с него в района на парк „Отдих и култура“ в Пловдив, научи ПловдивПрес.

Християн Кочев
Християн Кочев

Двама от групата са бивши обещаващи спортисти, възпитаници на Спортното училище в Пловдив. 20-годишният Християн Кочев е тренирал борба, бил е сред надеждите, докато гангстерските филми“ не му влизат в главата. Кочев е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Останалите момчета за пръв път се сблъскват правосъдието.

Кристиан Панайотов
Кристиан Панайотов

20-годишният Кристиан Панайотов-Кики пък е един от най-големите таланти в родното плуване. Печелил е многократно републикански турнири по плуване, на гръб никой не можел да му се опре. Даже голямата ни звезда Антъни Иванов му дишал праха в тази дисциплина. Близките на Кики чертаели бъдеще с медали от светони първенства и олимпиади, но в един момент Кики не издържал на тежките трнировки в „Младост“ и тръгнал по лесното.

Пламен Тингаров
Пламен Тингаров

Третият в групата- Пламен Тингаров също е много запален по спорта. От стената си във Фейсбук пуска снимки на мусколестто и добро оформено тяло на млад човек, който стои с часове във фитнеса.

Тримата бяха арестувани миналата вечер, след като момчето, с което са се гаврили било открито от случайни минувачи в безпомощно състояние в двор на училище на Пещерско шосе.

Както съобщиха от прокуратурата, тримата качили ученика насила в колата си и го отвели на усамотено място, където единият го заплашил с нож и го принудил да се съблече гол. След това му нарязали дрехите на парчета и ги хвърлили.

Снимали голото момче и го предупредили, че ако не им даде 1000 лева до месец, ще качат компроматните кадри в мрежата.

При обиските е намерен малък арсенал от оръжия и боеприпаси
При извършените в хода на разследването претърсвания и изземвания в дома на единия от мъжете и в автомобила, с който е било извършено отвличането, са били намерени и иззети 2 сгъваеми ножа, пистолет с надпис „ZORAKI“ MOD 914 AUTO, ведно с пълнител с 6 бр. боеприпаса в него; още 14 бр. боеприпаси със зелени накрайници; пистолет с надпис “ИЖ-76″ CAL 8ММ, ведно с пълнител; пистолет с надпис „VOLTRAN“ MOD 99, ведно с пълнител, метална пластина и пластмасова част; нож тип “мачете” с дължина на острието около 50 см; пневматично оръжие със сгъваем приклад, без никакви обозначения по него; дървена бухалка и парична сума в различни валути.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...