Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Време е за дълги разходки с удобни колички от Вис Виталис
Бизнес България Важно Градът За децата Посоки

Време е за дълги разходки с удобни колички от Вис Виталис

Колички Bebe Stars
Колички Bebe Stars

Времето за дълги разходки в парка настъпи! Пловдив има прекрасни паркове, в които ще водите своето мъниче, но ви трябва лятна количка. И ако до момента не сте купили, то сега е времето да посетите Вис Виталис.

Най-голямата детска борса у нас предлага богат избор от летни колички – на различни марки, с различни аксесоари, и най-важното – с отстъпки.

„Количката да е лека, да се сгъва лесно и да се събира в багажника. Това търсят родителите“, коментира управителят на Вис Виталис Ани Саравакова.

Количките, предлагани във Вис Виталис, отговарят на тези изисквания. Магазинът предлага най-утвърдените световни марки като Chipolino, Chicco, Buba, Bebe Stars, Hauck, Kikka Boo, Cangaroo, Cybex. Сега различни модели на летните колички Chicco са и с отстъпки от 15% само в магазини Вис Виталис.

Модели на колички, станали емблематични за Вис Виталис, защото само те ги внасят и предлагат, Bebe Stars също се предлагат с намаление – минус 10%.

Bebe Stars е марка, която предлага всичко в едно и е доста търсена от клиентите ни“, коментира Ани Саравакова и допълни, че количките 3 в 1, т.е. с лятна седалка, кош за новородено и кошница за кола се предлагат за около 840 лв. При отстъпка от 7%, каквато винаги се прави при покупки над 800 лв., цената й става около 780 лв. – изключително разумна цена за количка от три части.

Cybex е другата доста предпочитана марка, която разбира се можете да откриете в детска борса Вис Виталис.

„Качеството е изключително. Предлагаме пълен комплект – шаси, кош за новородено, лятна седалка, чанта, дъждобран. Единствено на тази марка кошът за кола може да се превърне в удобно легло за бебето“, разказа Ани Саравакова.

Освен това всеки артикул може да се закупи и отделно, а така и да се избират цветове и клиентът сам да сглоби количката за своето мъниче.

За всички модели, които са с надуваеми гуми, екипът на най-голямата детска борса Вис Виталис оказва съдействие. При спукана гума те се свързват с производителя и предлагат резервна. Така родителите могат да бъдат спокойни.

Не губете време в обиколки по магазините, посетете Вис Виталис!

Всички предложенията можете да откриете на място в магазин Вис Виталис в Пловдив на бул. „Шести септември“ 268, в магазините в София – на бул. „Симеоновско шосе“ 110, на ул. „Тодор Каблешков“ 53 и на бул. „Александър Стамболийски“ 129, както и на онлайн платформата visvitalisbg.com.

Екипът на детска борса Вис Виталис продължава да прави и отстъпки на своите клиенти. При покупка над 400 лв. отстъпката е 5%. При закупени артикули над 800 лв. отстъпката е 7%. 9 на сто по-малко от цената ще платите при покупки над 1000 лв. А над 1500 лв. – отстъпката е 11%./ПловдивПрес

 

Още

Вис Виталис нов подход към клиентите: Всичко за детето на един клик разстояние

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...