Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Време е за дълги разходки с удобни колички от Вис Виталис
Бизнес България Важно Градът За децата Посоки

Време е за дълги разходки с удобни колички от Вис Виталис

Колички Bebe Stars
Колички Bebe Stars

Времето за дълги разходки в парка настъпи! Пловдив има прекрасни паркове, в които ще водите своето мъниче, но ви трябва лятна количка. И ако до момента не сте купили, то сега е времето да посетите Вис Виталис.

Най-голямата детска борса у нас предлага богат избор от летни колички – на различни марки, с различни аксесоари, и най-важното – с отстъпки.

„Количката да е лека, да се сгъва лесно и да се събира в багажника. Това търсят родителите“, коментира управителят на Вис Виталис Ани Саравакова.

Количките, предлагани във Вис Виталис, отговарят на тези изисквания. Магазинът предлага най-утвърдените световни марки като Chipolino, Chicco, Buba, Bebe Stars, Hauck, Kikka Boo, Cangaroo, Cybex. Сега различни модели на летните колички Chicco са и с отстъпки от 15% само в магазини Вис Виталис.

Модели на колички, станали емблематични за Вис Виталис, защото само те ги внасят и предлагат, Bebe Stars също се предлагат с намаление – минус 10%.

Bebe Stars е марка, която предлага всичко в едно и е доста търсена от клиентите ни“, коментира Ани Саравакова и допълни, че количките 3 в 1, т.е. с лятна седалка, кош за новородено и кошница за кола се предлагат за около 840 лв. При отстъпка от 7%, каквато винаги се прави при покупки над 800 лв., цената й става около 780 лв. – изключително разумна цена за количка от три части.

Cybex е другата доста предпочитана марка, която разбира се можете да откриете в детска борса Вис Виталис.

„Качеството е изключително. Предлагаме пълен комплект – шаси, кош за новородено, лятна седалка, чанта, дъждобран. Единствено на тази марка кошът за кола може да се превърне в удобно легло за бебето“, разказа Ани Саравакова.

Освен това всеки артикул може да се закупи и отделно, а така и да се избират цветове и клиентът сам да сглоби количката за своето мъниче.

За всички модели, които са с надуваеми гуми, екипът на най-голямата детска борса Вис Виталис оказва съдействие. При спукана гума те се свързват с производителя и предлагат резервна. Така родителите могат да бъдат спокойни.

Не губете време в обиколки по магазините, посетете Вис Виталис!

Всички предложенията можете да откриете на място в магазин Вис Виталис в Пловдив на бул. „Шести септември“ 268, в магазините в София – на бул. „Симеоновско шосе“ 110, на ул. „Тодор Каблешков“ 53 и на бул. „Александър Стамболийски“ 129, както и на онлайн платформата visvitalisbg.com.

Екипът на детска борса Вис Виталис продължава да прави и отстъпки на своите клиенти. При покупка над 400 лв. отстъпката е 5%. При закупени артикули над 800 лв. отстъпката е 7%. 9 на сто по-малко от цената ще платите при покупки над 1000 лв. А над 1500 лв. – отстъпката е 11%./ПловдивПрес

 

Още

Вис Виталис нов подход към клиентите: Всичко за детето на един клик разстояние

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...