Новини Пловдив » Общество » Иван Стоянов награждава победителите в конкурсите за Деня на детето
Общество Пловдив

Иван Стоянов награждава победителите в конкурсите за Деня на детето

Една от рисунките в конкурса
Една от рисунките в конкурса

Обявените конкурси по повод Международния ден на детето –  за детска рисунка, снимка и авторско стихотворение, в район „Източен“ приключиха с много оспорвано гласуване  за най-добра творба.  „Не очаквах, но за краткото време, което имаха по регламент,  79 деца и ученици ни изпратиха 101 прекрасни  рисунки, фотоси и стихотворения“ – съобщи кметът на района Иван Стоянов. Той добави, че по този повод  само за 5 дни в страницата в социалната мрежа  е имало над  15 000 посещения и преглеждания  на материалите.

Награждаването ще бъде на 1 юни от 11 ч. в парк „Каменица“ и ще бъде излъчвано онлайн на страницата на кмета във Фейсбук, където са поместени всички произведения  като обект на гласуване. В наградния фонд са включени  велосипеди, стативи, книги, играчки и др. „Каним само класираните  девет деца, които ще наградим при спазване на всички противоепидемични мерки, а след отпадане на карантинните забрани ще продължим с веселието за всички на открито“-  сподели  оптимистично Иван Стоянов

Всички участници ще получат своите  специални грамоти чрез  училищата и детските градини, а тези, които живеят в района, но учат на други места- на пощенския си адрес.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close