Новини Пловдив » Свят » Красавица, родена като мъж и мъжага – по рождение жена, чакат бебе
Свят Суматоха

Красавица, родена като мъж и мъжага – по рождение жена, чакат бебе

Мама потупва таткото по доста наедрялото коремче.

Красива 36-годишна колумбийка чака бебе. Но не тя ще ражда, а съпругът й. Не става въпрос за здравни еквилибристики, а за транссексуална манекенка, родена като мъж, и половинката й, роден като жена, но впоследствие възмъжал. Двамата се харесати, влюбили се и свили семейно гнездо.

Дана Султана чака дете от своя съпруг Естебан Ландрау, който е в осмия месец на бременността.

Дана е родена като мъж, но се идентифицира като жена. 31-годишният й съпруг пък е роден като жена. Двамата очакват скоро да се роди момченцето им Ариел. В профилите си в социалните мрежи фейсбук и инстаграм двамата са публикували свои снимки.

Щастливата джендър двойка чака бебе
Щастливата джендър двойка чака бебе.

Снимка: Facebook/Instagram

„Всеки се бори за правата си по свой начин. Правим го, като показваме, че това, което има значение, е да имаш Бог в сърцето си и любов към човешкото същество. Човек трябва да се научи да обича човешкото същество заради същността му, а не спрямо външния му вид“, е написал Естебан в профила си. „Любовта е любов“, пък е споделила Дана.

Бебето е заченато по естествен път, защото и двамата са запазили органите, с които са родени. Естебан наскоро си помислил, че има родилни болки и ще роди по-рано от планираното, но в болницата го убедили, че това са нормални симптоми./ПловдивПрес

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close