майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Спорт » Наско Сираков е собственик на 86.6% от акциите на ПФК „Левски“
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Наско Сираков е собственик на 86.6% от акциите на ПФК „Левски“

Наско Сираков
Наско Сираков

Дългоочакваните акции на ПФК „Левски“, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков. Той става притежател на 86.6% от акциите на ПФК „Левски“.

В сайта на сините Сираков направи следното обръщение: „От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86.6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба“.

Бившият футболист на сините заяви, че на 10 юни ще даде пресконференция, тъй като се нуждае от време, за да се запознае детайлно със ситуацията в „Левски“.

„В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България“, пише още той.

Преди дни Васил Божков потвърди, че ги е джиросал на новия собственик на Левски, но без да назовава името му. Според мненията в социалните мрежи, „Синя България“ искаше това да бъде Наско Сираков, особено след като легендата завърши на върха в анкетата, публикувана във Facebook профила на бизнесмена.

Преди това акциите на Левски бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, но министър-председателят на България отказа да ги приеме, а впоследствие те бяха първо в касата на клуба, а след това върнати в Дубай.

Очаквано дяловете бяха джиросани на Наско Сираков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...