Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Кметът Димитър Иванов инспектира строежа на нова спортна площадка в Царацово
Марица Регион

Кметът Димитър Иванов инспектира строежа на нова спортна площадка в Царацово

Кметът Димитър Иванов инспектира новата спортна площадка в село Царацово
Кметът Димитър Иванов инспектира новата спортна площадка в село Царацово

Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов инспектира изграждането на нова спортна площадка в двора на ОУ „Дядо Иван Арабаджията“ в село Царацово. По време на проверката той бе придружаван от кмета на селото Димитър Петров и директора на училището Галина Камбурова.

Съоръжението се строи със средства от ДФ „Земеделие“ по одобрен проект от ОП „Развитие на селските райони“. Игрището, което е очаквано с огромно нетърпение от децата на Царацово, е с размери 44 на 25 метра и е покрито с изкуствена трева.

Кметът даде препоръки на строителя за допълнително подсигуряване на елементи от площадката, така че тя да е максимално безопасна за учениците. Строителните работи са на финалната права, предстои да бъде поставено и ново осветление.

„Игрището е моят подарък за децата на село Царацово за идващото лято – надявам се, че ще им донесе много безгрижни часове на увлекателни игри и спортсменска надпревара. Очаквам от кмета на селото, ръководството на училището и родителите да се погрижат за поддръжката, доброто състояние и опазването на съоръжението“, коментира Димитър Иванов.

Той припомни, че това е втора подобна спортна площадка на територията на община „Марица“ и обеща, че до края на мандата ще изгради още две в други две села в общината.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...