Новини Пловдив » България » Найденов за Божков: Доколкото го познавам, никога няма да плати
Бизнес България Важно

Найденов за Божков: Доколкото го познавам, никога няма да плати

Цветомир Найденов
Цветомир Найденов

„Никога не съм давал подкупи.“ Това заяви бившият съдружник на Васил Божков Цветомир Найденов и допълни, че моделът на работа на Божков е да принуждава околните да плащат вместо него, а теглените суми в брой, за които бяха изнесени банкови извлечения, съвпадат с датите на изборите през 2019 г.

„Доколкото познавам Божков, той никога няма да плати от името на всички съдружници. Той може да ги накара да платят вместо него, но не и да плаща вместо всички“.

Найденов заяви в ефира на Нова ТВ, че му е направило впечатление, че Божков най-много е теглил кеш пари по време на последните местни избори. Според него Божков се опитва да внушава някакви неща, защото иска да дестабилизира правителството.

Той направи и следната сметка: „Ако Божков е давал такса спокойствие в размер на 20%, според платежните му документи липсват 128 млн. Той просто прави внушения“, заяви пак бизнесменът.

„Чувал съм от момичета, които са имали вземане-даване с Божков, че е държал огромни суми в евро в сакове, от които те е трябвало да си вземат“, разказа още бившият съдружник на Васил Божков.

Цветомир Найденов допълни още, че Божков никога не е имал симпатии към сегашната управляваща коалиция.

Според него след предаването на акциите на „Левски“ всичко (постовете във Фейсбук с разкрития, публикувани от Васил Божков – б.а.) ще приключи, защото „никой не вярва на картинки“.

Още по темата

Васил Божков разказва за данъците като Али Баба, намеси Борисов и Менда Стоянова
Васил Божков с ново твърдение, че е плащал 20% такса „помагане“
Спецпрокуратурата иззе още ценности от офисите на Васил Божков

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close