Левицата 14
Новини от Пловдив » България » Трагедия! Съпрузи се обесиха заедно в карнобатско село
България Важно

Трагедия! Съпрузи се обесиха заедно в карнобатско село

архив

Двойно самоубийство на възрастни съпрузи разтърси карнобатското село Екзарх Антимово.

Драмата се разиграла преди няколко дни, но за нея се разчу едва вчера. Съпругът и съпругата са били открити обесени един до друг в собствения им дом. На зловещата гледка се натъкнал един от синовете им, който живеел заедно с тях. Той се прибрал късно следобяд от работа и останал вцепенен на вратата. Гледката била потресаваща. Родителите му висели на примки един до друг, пише „Монитор“.

Синът се втурнал да ги спасява с последна надежда, че все още може да са живи, но и двамата били мъртви. „Трагедията е голяма. Синовете им са отчаяни, съсипани са. Ударът е много тежък за близките. А и цялото село сме като попарени“, разказаха съседи на семейството. Съпругът бил на 83 години, а съпругата на 80 г. В селото казват, че двамата били много силно привързани един към друг.

Били неразделни и ходили авсякъде заедно. Близките им не знаят каква е причината двойката да посегне на живота си. От полицията отказаха да дадат подробности за трагедията. Единственото, което се знае, че по телата на двамата не са открити никакви следи от насилие.Разследващите са установили, че категорично се касае за двойно самоубийство.

Те отказаха да съобщят дали съпрузите са оставили предсмъртно писмо.

След разтърсващата драма в селото са плъзнали всевъзможни слухове. Според единия от тях, двамата са решили да се обесят, защото били много болни и вече трудно се самообслужвали, дори и за дребни неща. Други пък твърдят, че двамата се обесили от любов един към друг. „Те бяха неразделни и много се обичаха. Решили са да си отидат заедно в един и същи миг и да останат неразделни дори и в смъртта. Вече бяха на преклонна възраст и си даваха сметка, че ако единият почине, другият няма да иска да живее без него“, коментират хората в Екзарх Антимово.

Съседите им твърдят, че семейството е имало достатъчно средства. Не били богати, но имали достатъчно, за да посрещнат всичките си разходи. Дълги години стопанисвали селския ракиен казан, но напоследък вече не можели да работят.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...