Новини Пловдив » България » Само един удар спрял сърцето на 16-годишното момче в София
България Важно Крими

Само един удар спрял сърцето на 16-годишното момче в София

архив
архив

16-годишното момче, което бе открито мъртво в столичния квартал „Димитър Миленков“, е от ромски произход. То е издъхнало след като е ударено силно само веднъж и сърцето му е спряло. Разследващите органи ще проверят дали то не е било дрогирано.

Тялото на Борислав Борисов бе открито снощи в кв. „Димитър Миленков“, след като дежурен полицай от 8 РУ забелязал на камерите странно раздвижване.

Криминалисти разказаха, че компания роми седели на пейка. Тогава починалият Борислав се приближил до тях и ги попитал къде е едно момче. Вместо да отговори, 28-годишен мъж станал и ударил момчето. Младежът паднал и не показвал признаци на живот, пише 24 часа.

След това ромите се разбягали. Аутопсията не е открила пряка връзка между удара и смъртта, а по ръцете на Борислав имало следи от игли.

Назначени са експертизи за алкохол и дрога, които да покажат възможно ли е заради приема им младежът да е починал. В момента мъжът, ударил починалия младеж, е задържан за 24 часа, но не е обвинен в убийството му. Мъжът е осъждан няколко пъти.

Случаите на смърт, настъпила след един удар с ръка, са редки, но не и невъзможни. За да се стигне до летален изход, ударът трябва да е рязък и силен, коментират експерти.

Още новини по темата

16-годишно момче е убито в София

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close