Новини Пловдив » Без категория » Севделина Арнаудова отговори на Васил Божков
Без категория България Важно Политика

Севделина Арнаудова отговори на Васил Божков

Севделина Арнаудова
Севделина Арнаудова

Пиарката на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова отговори на атаката на Васил Божков от тази сутрин. „От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав“, написа Арнаудова във фейсбук.

Още новини по темата

Божков с нова атака, намеси пиарката на Борисов

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close