Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Министър Танева: Записите срещу мен са политическа атака
Агро Бизнес България Важно Политика

Министър Танева: Записите срещу мен са политическа атака

Десислава Танева, министър на земеделието и храните.
Десислава Танева, министър на земеделието и храните.

Не мога да определя атаката с видеозаписите по друг начин освен като политическа. Но всъщност превръщат хората на полето в разменна монета. Това заяви земеделският министър Десислава Танева на извънреден брифинг по повод запис с нейни думи, от които се прави внушение, че е по-добре да се укрие информация от Брюксел, за да не спрат европарите за обвързана подкрепа.

“Най-отговорно заявявам, че няма друг мандат през който нивото на проверки да е толкова завишено. 50 процента е достигната извадка от всички”, каза Танева.
Цитатът от записа е отпреди 2 месеца, когато е обсъждано предложението на България за програмиране на извънредна мярка “Ковид-19”. Сега близо 2 месеца по-късно сме на път да стане, освен ако този компромат не попречи.
При извършени 20120 проверки не сме платили субсидии на 4453 стопани, защото се оказа, че на площите им няма нищо, заяви шефът на фонд “Земеделше” Васил Грудев. За 90 случая е сезирана и прокуратурата, защото освен това са представени и фактури за продадена стока, които очевидно са фалшиви./ПловдивПрес

Още

Министър Танева: Сега, да се хвалим какви измамници сме? Ще спрат парите!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...