Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Живко и компания, които вилняха снощи в Пловдив, се разминаха с няколко дни арест
Крими Пловдив Съд и Прокуратура

Живко и компания, които вилняха снощи в Пловдив, се разминаха с няколко дни арест

Живко Русев се изправи пред съда. Кадър: бТВ
Живко Русев се изправи пред съда. Кадър: бТВ

Пловдивският районен съд наложи административни наказания по Указа за борба с дребното хулиганство на единадесет пловдивчани. Най-активните от снощната търпа, които зарзахваха прътове из улиците на квартал Гагарин, се разминаха с по няколко дни арест.

Районен съд Пловдив наложи административно наказание „задържане в структурно звено на МВР” за това, че на 12 юни 2020 г. в гр. Пловдив в района на Панаира са извършили непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение и държане към граждани и към органи на властта – служители при ОД на МВР – Пловдив, с което са нарушили обществения ред и спокойствие и което представлява проява на дребно хулиганство по смисъла на чл. 1 ал. 2 от Указа за борба с дребното хулиганство за срок от:
на Живко Русев – 5 денонощия, на А. А. /отправял заплахи не само към присъстващите, но и към полицейските служители/ – 4 денонощия, на С. Д. – 3 денонощия, А. И. – 3 денонощия, Д. Д – 3 денонощия, Р. А. – 2 денонощия, О. А. – 2 денонощия, М. З. – 2 денонощия, Ф. Д. – 2 денонощия, Г. Д. – 2 денонощия, Г. З. – глоба в размер на 400 лева. /ПловдивПрес

Още

40-50 въоръжени от Армана вилнели снощи в Гагарин

30 арестувани след масов бой в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...