Quantcast
Новини Пловдив » Важно » 19-годишен с БМВ-то на тати предизвикал катастрофата до Метро
Важно Инциденти Крими Транспорт

19-годишен с БМВ-то на тати предизвикал катастрофата до Метро

Ужасната катастрофа до Метро, авномобилът се е разпаднал.
Отбивката срещу магазин "Метро" е видяла доста тежки катастрофи.

19 годишен пловдивчанин е предизвикал жестоката катастрофа при отбивката за Метро на бул. „Санкт Петербург“ в Пловдив съобщиха пред ПловдивПрес от полицията. В колата е пътувало и младо момиче. Двамата са откарани в болница без опасност за живота.

Сигналът за произшествието е получен малко преди 20 ч на тел 112. Водачът зад волана е със скромен стаж – по-малко от 5 месеца. Управлявал е колата на баща си.

Младият шофьор не успял да овладее превозното следство при движение със скорост, несъобразена с условията на мократа пътна настилка и е нацелил преградите от бетон до разделителната ивица на пътя. При произшествието е пострадало и пътуващото с него 16 годишно момиче. Младежите са откарани за преглед в болнично заведение. На мястото на пътния инцидент са им направени тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отчели отрицателен резултат.

От ОД на МВР Пловдив съветват по-младите водачи на пътя да бъдат изключително внимателни, когато шофират при мокра пътна настилка и отправят апел към родителите да бъдат отговорни и адекватно да преценят възможностите на децата си, когато им осигуряват достъп до управление на семейните автомобили. /ПловдивПрес

Още

Жестока катастрофа до Метро, колата не се разпознава ВИДЕО/СНИМКИ

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...