майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Образование » Определиха дати за изпитите в Медицинския университет
Образование Пловдив

Определиха дати за изпитите в Медицинския университет

Медицински университет Пловдив
Медицински университет Пловдив

Въпреки пандемията от COVID-19, остава непроменена присъствената форма на кандидатстудентските изпити.

За нормалното протичане на изпитите ще се създадат необходимите условия за спазване на всички противоепидемични мерки и стандарти, съгласно препоръките на МЗ, Националния оперативен щаб, РЗИ и другите компетентни органи.

Конкурсният изпит за прием при магистърските специалности ще бъде в рамките на един ден под формата на тест с два модула – биология и химия, като за тях се поставят отделни оценки. Изпитът по биология включва активни и пасивни въпроси и задачи, съобразени изцяло с учебния материал за задължителна подготовка от 8, 9 и 10 клас на СОУ, съобщиха от Медицинския университет.

Изпитът по химия включва въпроси и задачи от учебното съдържание за задължителна и профилирана подготовка от 8 до 11 клас на СОУ, които обхващат  материал от органична и неорганична химия. Изпитът по етика за бакалаври и професионални бакалаври ще бъде под формата на тест.

Документи за кандидатстване в МУ – Пловдив не се приемат на място! Кандидат-студентите  подават документите си през интернет сайта на МУ–Пловдив. Приемът приключва на 02.07.2020 г. в 12:00 ч. Датите за кандидатстудентски изпити в Университета са: 09 юли 2020 г. – Биология и Химия; 06 юли 2020 г. – Етика; 13 юли 2020 г. – Скулптиране; 07 юли 2020 г. – Социална медицина и здравен мениджмънт.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...