Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Симеон Щерев: През зимата изкарах грип, който почувствах доста по-тежко от този вирус
COVID-19 България Важно Здраве Спорт Спорт Важно

Симеон Щерев: През зимата изкарах грип, който почувствах доста по-тежко от този вирус

Симеон Щерев
Симеон Щерев

„Ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда. Чувствам се добре и имах леко висока температура. През зимата изкарах грип, който почувствах доста по-тежко от този вирус. Най-важно е да се реагира навреме и да потърсите лекарска помощ.” Това заяви пред Нова легендата на българската борба Симеон Щерев, който е заразен с коронавирус, както и семейството му.

Той коментира и състоянието на сина си Николай. „Той потърси лекарска помощ едва когато вече не можеше да диша. Тренираше до последно и смяташе, че това е една обикновена настинка”, каза Щерев.

Треньорът е на мнение, че синът му е направил грешка, че е продължил да тренира активно, когато е почувствал първите симптоми на заболяването.

Щерев смята, че синът му Николай се намира в ръцете на големи професионалисти. Той изказа искрени благодарности към всички лекари, намиращи се на първа линия в борбата със заразата. „Поклон пред всички лекари”, каза той.

По думите на треньора, съпругата му също е имала много леки симптоми и се чувства добре. „Не усещам нищо притеснително. Чувствам се абсолютно здрав. Бил съм на много места и не знам как може да съм се заразил”, завърши Щерев.

Още новини по темата

Големият борец Симеон Щерев също е с COVID-19
Николай Щерев е с COVID-19 в критично състояние

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...