Quantcast
Новини Пловдив » Посоки » Хороскоп за 29 юни – промени за Рибите, Козирогът да внимава какво яде
Посоки Суматоха хороскоп

Хороскоп за 29 юни – промени за Рибите, Козирогът да внимава какво яде

Хороскоп
Хороскоп

ОВЕН

Неблагоприятен период за повечето от представителите на знака – звездите предупреждават за възможна агресивност по отношение на близките ви. Вероятни са усложнения със здравето. Постарайте се да се въздържате от всичко, което може да нанесe вреда на организма ви. Не злоупотребявайте с алкохол, не шофирайте бързо. Излишна доверчивост или грешна представа за партньора може да доведе до финансови загуби или затруднение за достигането на поставените цели.

ТЕЛЕЦ

Трябва да бъдете много внимателни в действията: събитията могат да се случат не съвсем така, както очаквате. Най-добре е да не правите нови планове и да избягвате дейности, изискващи внимание и прецизно отношение. Период на разочарования – на новите ви планове и надежди не им е съдено да бъдат осъществени. Вероятни са финансови загуби или проблеми с близки приятели или бизнес партньори. Ще се наложи да решавате проблеми, за които вие не сте съвсем готови.

БЛИЗНАЦИ

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата или сплетни от страна на недоброжелатели могат да ви накарат да се хвърлите с всички сили в защита на своите принципи. Постарайте се да сдържате емоциите и избягвайте разговори на висок тон. Това може не само да се отрази отрицателно на вашия авторитет и придвижването ви по кариерната стълбица, но и да стане причина за осезаеми финансови загуби. Най-добре е да отложите всякакви комерсиални пътувания или финансови операции.

РАК

Периодът е благоприятен за командировки, романтични срещи, пътувания. Бъдете внимателни към това, с което се храните – има голяма вероятност от отравяне или просто умора от обикновено преяждане. Любов, успех и удоволствие ви очакват, но не се увличайте много по развлеченията. Този период ще ви донесе много тревоги и вълнения. Звездите предупреждават за агресия и самодоволство по отношение на близки хора. Вашите отношения могат да попаднат в път без изход.

ЛЪВ

В сексуалната сфера ви очакват разочарования. Надеждите ви по-скоро няма да се сбъднат. Ако придавате на това голямо значение, рискувате да изпаднете в състояние на депресия. Възможни са усложнения със здравето. Постарайте се да се въздържате от всичко, което може да навреди на здравето ви. Вероятни са и финансови затруднения, защото ви предстоят големи разходи. Този период ще ви донесе много тревоги и вълнения, свързани с близък човек.

ДЕВА

Вашите отношения с приятели и някои близки хора могат да влязат в задънена улица. От вас зависи дали ще се разделите или ще преживеете тези трудности заедно. Но не взимайте под внимание чуждите съвети, те само могат да ви навредят. Като цяло периодът е благоприятен за контакти и делови преговори. Устойчивостта в настроението и доброто разположение на духа ще ви позволят да постигнете добри резултати. Положителните тенденции ще ви осигурят успех при сключване на сделки.

ВЕЗНИ

Срещите и контактите ще ви донесат осезаеми резултати в скоро време, но бъдете внимателни към новите си познати. Общуването с тях може да ви донесе разочарование или да ви постави в неловко положение. Продължава благоприятният период. Ще се отбелязва със събития, които ще ви доведат до преоценка на ценностите. Ще бъдете способни да се концентрирате върху своите вътрешни промени. Може би ще откриете у себе си повишена интуитивност.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за пътувания. Вероятно е известно подобряване на финансовото положение, свързано с изгодна покупка или печалба от лотария. Вечерта изкарайте в семейно обкръжение, като разговаряте с роднини, четете книги, слушате музика или гледате филми. Склонността към самоанализи може да доведе до излишна вглъбеност и потъване в своите мисли, което ще доведе до разправии с близки хора. Отношенията ви ще влязат в задънена улица.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за занимания със спорт или каквато и да било физическа работа. Успешен ден за творчески търсения, експерименти, получаване на информация. Вероятно е осъществяване на отдавнашни мечти или неочаквано приятно известие. Звездите съветват жените при общуване с близки хора да избягват острите теми. През втората половина на деня при семейните не са изключени спорове или разправии, стигащи до сълзи и взаимни обвинения.

КОЗИРОГ

Денят е отбелязан с нагнетяване на напрежението. Вероятни са дребни загуби, агресия от страна на непознати хора. Още от сутринта очаквайте недоразумения и претенции. Ако усетите такива действия, не се предавайте. През втората половина на деня страстите ще утихнат. Внимавайте какво слагате в устата, възможно е да преядете или да се оплаквате от стомашни болки. И в двата случая ще се чувствате уморени. Този ден ще ви даде повече самоувереност, ще бъдете по-доволни от собствените си достижения, ще се стремите към повече.

ВОДОЛЕЙ

Някои ще усетят необходимост да демонстрират добрите си доходи и статус. Затова ще се наложи да изразходват част от финансите си за ремонт, за красиви вещи и дрехи, пътешествия, вечери в ресторанти. Очаква ви хармония, която ще стане основа за успеха ви да устроите своя бизнес, да подобрите самочувствието си и да укрепите романтичните и приятелските връзки. Ще ви бъде комфортно на енергийно ниво. За това ще способства и доброто време, приливът на вдъхновение и положителна енергия.

РИБИ

Ден на промени и обновление, когато дори хроничните песимисти ще погледнат на живота от по-оптимистичен ъгъл. Нововъведенията ще подобрят положението на социално незащитените хора. Голяма е вероятността за някакви социални реформи. Много ще бъде направено за международното сътрудничество в областта на културата. Денят е подходящ за предприемачите. Сега те ще могат успешно да сключват договори и да пътуват в командировки. Приветстват се инвестициите в недвижими имоти.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...